HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
19.08.2010 | Jiří Rada | A-tým

Pelhřimov změří své síly s nováčkem soutěže z Chotěboře


Již dnes pocestují pelhřimovští hokejisté k dalšímu přípravnému utkání, tentokrát do Chotěboře. Bude to pro ně již třetí utkání během tří dnů a možnost ukázat se dostanou zejména mladí hokejisté, kteří se chtějí probojovat do druholigové sestavy. V brance se představí poprvé loňský junior Zajíček. Utkání začíná v 18 hodin a Vy můžete sledovat změnu stavu.

Tento článek patří k zápasu CHO - PEL 4:6

Hokejisté Spartaku nastoupí do utkání bez několika svých opor a příležitost dostane pelhřimovské dravé mládí. V brance se představí loňský junior Zajíček a v obraně například Beneš. I v útoku se objeví nová jména, která ovšem byla na střídačce již při úterním utkání ve Žďáře, ale na led se nedostali. Jde zejména o Bartáka a Viteru.

Dres Chotěboře nyní oblékají dva bývalí pelhřimovští útočníci - Jánský a Burian. Klub nyní jedná s šikovným hokejistou Lukášem Valkem, ale zda nastoupí, není známo. Kádr našeho dnešního soupeře je tvořen i z hráčů sousedního Hlinska a hlavně mladých hráčů z Havlíčkova Brodu, jako je například Bělohlávek, či Venc.

Jiří Rada