HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
22.11.2019 | Pavel Blažek | A-tým

Poutníci míří podruhé v sezóně do Milevska


Desáté hrací kolo má o nadcházejícím víkendu na programu Krajská hokejová liga jižních Čech. V jeho rámci zavede los soutěže pelhřimovské Poutníky na led Milevska, kde celek od Bělé odstartoval své putování soutěží zápasem s Božeticemi. Zápas se odehraje v sobotu 23.listopadu a úvodní buly bude vhozeno v tradiční čas 17 hodin.

Tento článek patří k zápasu MIL - HCP 2:5

HC Milevsko 2010

Souboje s Milevskem sváděl pelhřimovský tým v minulých letech o druholigové body, nyní oba celky čeká premiérová bitva do tabulky Krajské ligy. V současném kádru Milevska nalezneme několik hráčů, kteří stáli jako soupeři pelhřimovským hokejistům i v letech minulých - brankoviště Milevska střeží Michael Panec, jehož si mohou pelhřimovští fanoušci pamatovat ze soubojů s táborskými Kohouty. V obraně Milevska nastupuje nestárnoucí Michal Štych, jenž je zároveň hrajícím trenérem našeho zítřejšího soupeře.

Forma Milevska je v aktuální sezóně jako na houpačce - vítězství a porážky hráči Milevska pravidelně střídají, aktuálně patří našemu sobotnímu soupeři osmá příčka Krajské ligy. V posledních dvou zápasech ale parta okolo Michala Štycha dokázala naplno bodovat, z Milevska odjel s prázdnou tým Strakonic (6:3) a následně Milevsko provedlo výlov Vajgaru po výhře 7:5. Poutníky tedy nečeká lehká práce, soupeř určitě bude chtít potvrdit aktuální formu, Pelhřimovští se zase chtějí vrátit na vítěznou vlnu. Jak vzájemná konfrontace dopadne bude jasné zítra před osmou hodinou večerní.

Pavel Blažek