HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
26.09.2019 | Jiří Rada | A-tým

A je to tady! Pelhřimov přivítá Vimperk


Dlouhé čekání na ostrý domácí start v Krajské lize Jihočeského kraje je u konce! V sobotu 28.9.2019 od 17:00 vyjedou pelhřimovští hokejisté na domácí led a proti nim se postaví Vimperk. Tradiční účastník Jihočeské krajské ligy nebude chtít dát kůži zadarmo a tak se můžeme těšit na bojovný hokej a vy u toho nesmíte chybět.

Tento článek patří k zápasu HCP - VIM 6:2

Utkání začíná úderem 17. hodiny, ale dveře zimního stadionu se otevřou již od 16 hodin. Otevřen bude boční vchod nad vrátnicí s terasou, ale oproti přípravným zápasům budou zpřístupněny obě tribuny. Vstupné na jednotlivá utkání Jihočeské krajské ligy činí 50,- Kč a děti do 130 cm mají vstup zdarma. Navíc u vchodu na zimní stadion obdrží malý dárek. Samozřejmostí jsou stánky s občerstvením a možnost zakoupit týmové oblečení a suvenýry. Proto neváhejte a podporujte nás v našich barvách!

HC Vimperk

Mezi největší hvězdy Vimperka bezesporu patří velezkušené duo útočníků Suchánek s Hanzalem. Rudolf Suchánek má za svoji kariéru 395 startů ve druhé lize a Jiří Hanzal dokonce dvacet startů v nejvyšší soutěží, dalších 231 v první lize. Toto je přesný důkaz o kvalitách Jihočeské krajské ligy. V loňské sezóně se Vimperk umístil na sedmém místě po základní části a ve čtvrtfinále prohrály poměrem 2:3 na zápasy se Strakonicemi.

V prvním kole se Vimperk utkal s Jindřichovým Hradcem, který dokázal porazit nejtěsnějším rozdílem 1:0. "Do utkání s Vimperkem půjdeme s respektem, ale zároveň s jasným cílem vyhrát. Soupeř v prvním zápase nedostal gól, což něco ukazuje o jeho obraně, ale já věřím, že dokážeme vyhrát a připsat si další tři body do tabulky," ví kapitán mužstva Petr Votápek a vrací se také k prvnímu zápasu svého týmu: "S Božeticemi byl zápas od začátku v naší režii a to jsme přesně potřebovali. Soutěž je pro nás nová a musíme zůstat nohami na zemi. Musíme se dobře nachystat a ukázat fanouškům a soupeřům svoji sílu!"

Jiří Rada