HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
12.11.2012 | Ondřej Šenigl, foto: Martin Tkadlec, 5+2 dny | A-tým

Jíra: Na zápas s Hodonínem bych nejraději zapomněl


Gólman Jan Jíra odcestoval v sobotu s prvním týmem do Hodonína. Od první minuty se do hostující klece postavil Jan Čekal. Ovšem poté, co pelhřimovská jednička inkasovala čtyři góly, putoval mezi tři tyče právě Jíra. Jenže stejně jako jeho předchůdci, ani jemu se nepovedlo zkrotit hodonínské střelce. Dohromady lovil puk ze sítě osmkrát. V nedělním utkání za rezervu si však zlepšil náladu, když bezchybným výkonem pomohl doma B - týmu k výhře nad Žirovnicí 5:1.

Tento článek patří k zápasu SPB - ŽIR 5:1

Jak bys zhodnotil dnešní utkání?

Myslím, že utkání bylo docela pěkné a vyrovnané. I když jsme dali pět branek, tak se stejně vyskytly šance, ze kterých jsme mohli skórovat. Ale důležité jsou tři body.

Chybělo tři a půl minuty do konce utkání a za záda Ti propadla jediná střela. Mrzí inkasovaná branka o to více, že si neudržel čisté konto?

Mrzí (krčí rameny). Ale holt to tam spadlo. Jejich hráč se s kotoučem dostal až přede mě a asi na potřetí dorazil puk do brány. Teď už s tím ale nikdo nic nenadělá.

Zlepšilo to alespoň trochu náladu po sobotním zápase, kdy si v Hodoníně nestačil na osm střel?

Určitě tato výhra potěší po tak vysoké prohře. K zápasu v Hodoníně bych se raději nevyjadřoval, protože to bylo takové utkání, na které bych nejraději zapomněl a už se k němu nikdy nevracel.

Ondřej Šenigl, foto: Martin Tkadlec, 5+2 dny