HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
14.02.2012 | Tomáš Bečka | A-tým

Závěrečný zápas odehraje Spartak proti Chotěboři


Nejen poslední utkání sezóny, ale pravděpodobně i závěrečný zápas ve druhé lize čeká ve středu pelhřimovské hokejisty proti Chotěboři. Definitivně by se mělo rozhodnout o bytí či nebytí pelhřimovského hokeje 21. února. Tuto zprávu potvrdil dnes odpoledne generální manažer Aleš Kučera. Takže zápas proti regionálnímu rivalovi možná bude zároveň rozlučka s třetí nejvyšší soutěží v Česku. Derniéra pelhřimovského hokeje začíná od 18:00 hodin.

Tento článek patří k zápasu PEL - CHO 5:0

Spartak Pelhřimov

Zápas proti Chotěboři bude posledním hokejovým zápasem v Pelhřimově. To, o čem se jen dlohuo spekulovalo, právě nastalo. Hokejové družstvo Spartaku v Pelhřimově končí. Proto bude zápas s Chotěboří rozlučkou s pelhřimovskými hráči a hokejem v okresním městě.

HC Lvi Chotěboř

Před sezónou vedení Lvů lehce nazančilo, že by tým mohl dojí až do play off. Nové dresy a nový znak měly symbolizovat novou éru klubu. Hned v prvním kole Chotěboř porazila Žďár nad Sázavou, ovšem to bylo z její strany vše. Celkově si Lvi připsali pouze sedm výher v základní hrací době a jen díky horším výsledkům Sršňů z Kutné Hory se letos nebudou účastnit baráže o setrvání ve druhé lize.

Jen dvakrát za sebou vyhrál středeční soupeř za tři body. Ve 22. kole porazil Pelhřimov 3:0 a poté Žďár nad Sázavou 3:1. Ale od třicátého druhého kola si Lvi nepřipsali ani bod a prohráli již jedenáct utkání v řadě.

Nejproduktivnějším hráčem chotěbořských barev je Tomáš Prachař, který připsal na své konto během dvaceti dvou zápasů stejný počet bodů (8+14). Mezi obránci si nejvíce kanadských bodů připsal Michal Blažek - (2+8).

Vzájemné zápasy:

První měření sil vyhrál Spartak na soupeřově ledě jednoznačně 7:2. Druhý díl přinesl velké překvapení, když Chotěboř využila krizi Melounova celku a vyloupila pelhřimovský stadion výsledkem 0:3. Poslední zápas byl ovšem opět pod taktovkou pelhřimovského celku a mezi soupeřovými mantinely vyhrál 6:2.

44. kolo: středa 15. února 2012

Spartak Pelhřimov - HC Chotěboř (18:00) TJ Sršni Kutná Hora - KLH Vajgar Jindřichův Hradec (18:00) SKLH Žďár nad Sázavou - VSK Technika Brno (18:00) SHK Hodonín - HC Břeclav (18:00) HC Trutnov - NED Hockey Nymburk (18:00)

Klobása s nápojem pro permanentkáře ZDARMA

Občerstvení zdarma lze uplatnit pouze v bufetu na straně hlavního vchodu a to po předložení permanentní vstupenky.
Tomáš Bečka