HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
14.02.2010 | Jiří Rada | Mládež

Spartak vybojoval bod za remízu

Pelhřimovští starší dorostenci dokázali po velké bitvě urvat bod za remízu proti Jindřichovu Hradci. Utkání pro ně nezačalo zrovna nejlépe a již po první třetině prohrávali 0:2. Zbytek utkání se snažili vyrovnat, ale dlouho se jim to nedařilo, protože většinu času odehráli v oslabení. srovnat krok s houževnatým soupeřem od Vajgaru se jim podařilo až na konci prostřední části, ve které během dvou minut dokázali vyrovnat zásluhou Jelínka a Chuchla. Ve třetí třetině již branka nepadla, přičemž k výhře měl blíže Jindřichův Hradec, ale pelhřimovský brankář Peschout dokázal svůj tým podržet i v oslabení tří proti pěti a Spartak tak uhájil remízu 2:2.

Pelhřimov

14.02.2010

2:2
(0:2, 2:0, 0:0)
Jindřichův Hradec
Branky a nahrávky: 39. Jelínek (Hadrava), 40. Chuchel (Martínek) - 12. Vlach (Janda, Benda), 16. Benda (Janda). Vyloučení: 11:8, navíc Pisař (JHR) 10 minut osobní trest. Využití: 0:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 20. Průběh utkání: 0:2,2:2.

PEL: Peschout - Bříza, Hanzálek, Beneš, Hynek - Jelínek, Hadrava, Vitera - Zmek, Chuchel, vrátný, Martínek

JHR: Štěpka - Arnold, Popelka, Brus, Kypta, Müller, Tržil, Vlach, Kocourek, Tomšík, Jasanský, Benda, Jindra, Přilepek, pisař, Janda

Ohlasy po utkání

Radek Šáda (trenér Pelhřimova): Zápas to byl určitě těžký. Měli jsme pomalejší rozjezd a první třetinu jsme prohráli po našich hrubých chybách 0:2, ale v dalších třetinách jsme začali více bruslit a dostali jsme se opět do hry. Nakonec jsme těžce vybojovali důležitý bod.