HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
30.01.2010 | Jiří Rada | Mládež

Pelhřimov senzačně porazil favorizovaný Tábor

Pelhřimovští starší dorostenci se v pátek utkali na ledě prvního Tábora a další důležité body. Spartak přijel na jih Čech pouze s deseti hráči do pole a to musel nastoupit i asistent trenéra Dvořák, který stále patří mezi registrované hráče. Domácí se mohli oproti sestavě Spartaku pyšnit s téměř čtyřmi kompletními pětkami. Mladí hokejisté Pelhřimova překvapivě celý zápas dominovali a Tábor se s vypětím všech sil bránil. V první třetině se ujali hosté dvoubrankového vedení, na které táborští Kotouti dokázali odpovědět jednou brankou. To bylo ze strany domácích vše a Pelhřimov přidal ještě čtyři branky. Dvakrát se trefil Dvořák s Jelínkem. Spartak se tedy mohl radovat z vydřeného a překvapivého výsledku.

Tábor

29.01.2010

1:6
(1:2, 0:3, 0:1)
Pelhřimov
Branky a nahrávky: 16. Kálal (Hynek, Šobíšek) - 13. Dvořák (Barták, Hanzálek), 15. Jelínek (Zmek, Hadrava), 29. Hadrava (Jelínek, Zmek), 33. Barták (Bříza), 35. Jelínek (Beneš), 46. Dvořák (Barták) Vyloučení: 9:7. Diváci: 20.

TAB: Bednář, (od 38. Markvart) - Mikš, Dudák, Hošek, Douda, Kučera, Šobíšek - Šimák, Novák, Pavlík - Kálal, Nevolný, Hynek - Zayml, Holický, Breda - Mareš, Volena, Fiala

PEL: Provazník - Vrátný, Bříza, Beneš, Litomiský - Jelínek, Hadrava, Zmek - Dvořák, Hanzálek, Barták

Jiří Rada