HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
Pelhřimov

17.09.2009

1:4
(1:3, 0:0, 0:2)
Č. Budějovice B
Branky a nahrávky: .17. Kubíček (Křížová) - 13. Vopelka (Smejkal), 20. Prokeš (Flegl), 49. Vopelka (Mayer), 56. Mayer (Smejkal, Šesták). Vyloučení: .5:4 Využití: .1:0 Diváci: .32

PEL: Novák - Litomiský, Červený, Barták, Jíra - Suchý, Zajíček, Mozr - Kubíček, Křížová, Rufer - Kulík, Havel, Kučera

CBB: Pícha - Mayer, Kaldec, Břečka, Piegl, Hanuš, Malovec, Žáček - Chalupský, Ruda, Smejkal, Vopelka, Koupal, Flegl, Pastyřík, Prokeš, Pýcha, Takáč, Vácha.

Ohlasy po utkání

Jan Trummer, trenér HC České Budějovice: V první třetině jsme úplně propadli v nasazení, v důrazu i v rychlém rozhodování. V úvodu druhé třetiny se na mužstvu podepsalo nešťastné zranění obránce Žáčka. Pak se hra srovnala a postupně jsme byli lepším mužstvem, hráli jsme co jsme chtěli. Nicméně to bylo upracované utkání z obou stran, kdy Pelhřimov dobře bránil, byl důrazný a nedal nám nic zadarmo. Dali jsme šťastné góly. Za stavu 2:1 jsme udělali v obraně chybu a soupeř málem vyrovnal to nás podržel nás brankář Pícha. V závěru dal Matěj Mayer krásný gól od modré čáry na 4:1 a tím jsme soupeři odskočili. Všichni hráči hráli na stejné úrovni a nelze nikoho vyzdvihnout.