HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
13.09.2019 | Jiří Rada | A-tým

Pelhřimov porazil v odvetě Velké Meziříčí

Pelhřimovští hokejisté se poprvé představili před domácím publikem a premiéra jim vyšla. Domácí střelecký účet otevřel již v 1. minutě Martin Hadrava, ale hosté dokázali ještě v úvodní periodě vyrovnat. Ovšem to bylo z jejich strany vše a poté již přesně stříleli pouze domácí Poutníci, kteří porazili favorita krajské ligy Jižní Moravy a Zlína poměrem 5:1.

Pelhřimov

13.09.2019
19:00
5:1
(1:1, 2:0, 2:0)
Velké Meziříčí

Branky a nahrávky: 1. Hadrava Martin (Kasalý F.), 29. Svoboda (Šulák), 33. Hadrava Marek (Hadrava Martin, Kasalý F.), 44. Hadrava Martin (Kasalý F.), 57. Votápek (Kopic, Kasalý D.) - 13. Peschout. Rozhodčí: Suchý - Šťastná, Mareček. Vyloučení: 11:10, navíc Hadrava Marek (PEL) OK. Využití: 0:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 150. 



HCP: Kaiseršot - Hráček, Kasalý D., Martínek, Buchta, Vrátný D., Port, Bříza F., Kopic, Siříště, Šulák, Votápek, Svoboda, Hadrava Marek, Hadrava Martin, Kasalý F., Vysloužil, Vrátný J.

MEZ: Slavíček - Salát, Burian, Šimka, Ambrož, Vlašín P., Kochánek, Bula, Vlašín M., Peschout, Křenek, Střecha T., Matov, Rozmarín

Ohlasy po utkání

Josef Lukašík (trenér HC Pelhřimov): Soupeř byl velice kvalitní a dobře bruslil. Nám se to podařilo zlomit v polovině utkání, kdy se nám zdálo, že odešli fyzicky. Je vidět, že je to kvalitní družstvo, které ve své soutěži hraje na špici. Sice nepřijeli v plné sestavě a opravdu malinko odpadli, ale je to nejkvalitnější tým se kterým jsme se utkali. Týden před začátkem soutěže stále hledám beky a správné složení třetího útoku. Jsou tady hráči, které jsem v životě neviděl a většinou hráli za béčko. Vloni neměli dobré výsledky, ale i přesto mě někteří překvapují příjemně, ovšem někteří i nepříjemně. Krystalizuje se tady sestava patnácti, dvaceti lidí, kteří jsou schopni do utkání naskočit.