HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
19.11.2016 | Tomáš Bečka | A-tým

Medvědi nadělili Vajgaru jedenáct branek a slaví čtvrtou výhru v řadě

Posilněni třemi výhrami za sebou se pelhřimovští Medvědi vydali na led Jindřichova Hradce. A roli papírového favorita do puntíku naplnili. Už v polovině dvanácté minuty vedli o tři branky, přičemž úvodní třetinu vyhráli poměrem 4:1. Ve druhé dvacetiminutovce se trefovali jen hosté, když přidali další čtyři góly. Na začátku třetí periody pak Libor Bezděk završil hattrick, čímž velice stylově oslavil svůj návrat do sestavy. Pelhřimov pak ještě dvakrát skóroval, a tak se vrací od Vajgaru s vítězstvím 11:1.

Jindřichův Hradec

19.11.2016
18:00
1:11
(1:4, 0:4, 0:3)
Pelhřimov

Branky a nahrávky:14. Bílek (Lazorišák) – 8. Hadrava Marek (Kubát), 9. Kopic (Vysloužil, Plachý), 12. Bezděk (Votápek, Kasalý D.), 20. Plachý (Kopic, Vysloužil), 22. Hadrava Martin (Kasalý Dominik, Adam), 24. Hadrava Marek (Bezděk), 27. Port (Hadrava Martin, Kasalý F.), 34. Bezděk (Kubát), 42. Kopic (Plachý, Bezděk), 49. Hadrava Martin (Kasalý Filip), 50. Plachý (Kopic)



JHR: Formánek (Pírs - 22. minuta) – Straka, Bureš, Kohút T., Růžek, Tržil, Pípal, Škola – Homolka, Beran, Kundrát, Lazorišák, Bílek, Vantuch, Bastl, Pichler, Svatuška, Jindra, Přibyl, Nikodým

PEL: Groh – Kubát, Port, Kasalý D., Hájek, Adam – Hadrava Marek, Kasalý F., Hadrava Martin, Bezděk, Votápek, Kopic, Plachý, Vysloužil, Wasserbauer

Hosté z Pelhřimova byli hned od začátku aktivní a první branku se Ledním Medvědům povedlo vstřelit v 8. minutě a hned o minutu později se prosadil Kopic a Pelhřimov vedl o dva góly. V půlce 12. minuty přidal Bezděk třetí přesný zásah, na který dokázal ve 14. minutě odpověděl parádní trefou z první TOMÁŠ BÍLEK -1:3. Jenže hosté z Pelhřimova přidali čtvrtou branku v poslední minutě.

Hosté získali hned v úvodu druhé třetiny větší náskok, když se prosadil MARTIN HADRAVA, kterého o dvě minuty později napodobil HADRAVA MAREK. Ve 27. minutě se v přesilovce prosadil ex-vajgarský VLADIMÍR PORT a hosté slavili víc a víc. Ve 34. minutě vyslal do brejku Kubát LIBORA BEZDĚKA a hosté slavili zas a

Skóre narůstalo, BEZDĚK se prosadil ve 42. minutě. Ve 49. minutě se prosadil MARTIN HADRAVA, který zhypnotizoval puk do branky a puk tam klouzal hodně dlouze a hodně pomalu. V 50. minutě vyslal ruský blafák TOMÁŠ PLACHÝ. O minutu později byl Bílek faulován, sudí komicky nařídili trestné střílení, které potrestaný nevyužil, když Černý dokázal udržet skulinku mezi svými betony.

Autor: Jan Wirkner - www.klhvajgar.cz

Ohlasy po utkání

Milan Mazanec, trenér Vajgaru: "Soupeř byl sehraný, bylo to na první pohled vidět. My jsme navíc naší vlastní nedisciplínovaností darovali soupeří pět branek. Rozdíl v dovednosti byl vidět hlavně v koncovce, kdy soupeř dokázal své šance využít a my ne. I když naše akce vypadá nadějně, tak nám chybí střela, nebo koncová přihrávka. Naše zakončení je prostě zmar. Naše střely byly tak propagační, že brankář Pelhřimova je aspirantem na naroďák."

Jan Dvořák, trenér Pelhřimova: "Vyhráli jsme, dali jsme 11 gólů. Od začátku jsme k tomu přistoupili zodpovědně. Dali jsme důležitý gól, dostali jsme se do pohody a vyhráli."

Tomáš Bečka, Jan Wirkner