HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
28.10.2009 | Aneta Hanetšlegerová | A-tým

Pelhřimovští junioři Telč podcenili. Body ale zůstaly doma

I ve svém čtvrtém utkání nenašli pelhřimovští dorostenci svého přemožitele. Na svém ledě přivítali Telč. Hosté se ještě před polovinou první třetiny ujali vedení a také to statečně hájili. V 32. minutě vyrovnal Hynek a do vedení poslal Spartak Štěcha. Hru zklidnil až přesný zásah Bartáka, který si lahůdkově položil brankáře a zakončil do prázdné branky. Telč ještě v závěru utkání zdramatizovala svoji druhou brankou, ale pelhřimovští si své vedení pohlídali.

Pelhřimov

28.10.2009

3:2
(0:1, 1:0, 2:1)
Telč
Branky a nahrávky: 32. Hynek (Bella), 45 Štěcha, 51 Barták (Jelínek) - 8. Kubát(Špinar), 55. Smejkal(Doležal). Vyloučení: 8:6. Využití: 0:1 . V oslabení: 0:0. Diváci: 23.

PEL: Čekal - Kasalý, Doubek, Matoušek, Šmíd, Chuchel, Zadražil, Štěcha, Vitera, Bříza, Barták, Jelínek M., Hubata, Jelínek Z., Hynek, Bella

TEL: Švec - Prokop, Smejkal, Pavlíček, Krejčí, Prokeš, Špinar, Kubát, Havlík, Šalanda, Procházka, Kadlec, Šindler, Doležal, Foitl

Ohlasy po utkání

Radek Šáda (hlavní trenér Pelhřimova): Dnešní zápas se nedá hodnotit vůbec kladně. Absolutně jsme nedodržovali, to co jsme si řekli před zápasem. Ze strany hráčů to byl podceněný soupeř, který nám ukázal svojí bojovností, že se dokáže srovnat i s lepšími týmy. Dostali jsme dvě laciné branky, které nás dostaly do stresu. Nedokážeme proměnit ani stoprocentní šance. Jednoznačně dnes nejsem spokojen.

Aneta Hanetšlegerová