HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
09.09.2010 | Jiří Rada | A-tým

Objednejte si permanentku a ušetřete


Začátek nového ročníku druhé ligy se kvapem blíží a klub již zveřejnil i ceny vstupného na domácí zápasy včetně výhodných permanentek. Dobrou zprávou pro všechny příznivce pelhřimovského klubu je to, že se vstupné ani letos nemění a ceny zůstanou stejné jako vloni. „Snažili jsme se našim fanouškům vyjít co nejvíce vstříc, a proto jsme se rozhodli, že výši vstupného opět ponecháme tak, jak byla doposud,“ uvedl manažer Spartaku Aleš Kučera.

Fanoušci pelhřimovského Spartaku si tedy nebudou muset na druholigový hokej oproti loňsku připlatit ani korunu. Jednotné vstupné zůstává 40,- Kč a pro děti do 12 let 25,- Kč. Cena permanentní vstupenky na všechny domácí zápasy základní části Spartaku Pelhřimov bude stát i nadále 600,- Kč a pro členy fanclubu 400,- Kč. Tento druh vstupného je ovšem ještě výhodnější než minulou sezonu, neboť permanentka zahrnuje oproti loňsku nyní 18 domácích utkání. Držitelé permanentních vstupenek tedy ušetří za sezonu 120,- Kč a jeden zápas je vyjde na necelých 34,- Kč. Pro členy fanclubu je tato nabídka ještě zajímavější. Ti ušetří 320,- Kč a za jedno utkání v přepočtu zaplatí necelých 23,- Kč.

Neváhejte a rezervujte si svoje místo na tribuně co nejdříve. Objednávky příjímá předseda fanclubu Pevel Rafaj na e-mailové adrese: rafajp@seznam.cz, nebo telefonicky na čísle: 602 293 656.

Dospělé vstupné:40 Kč
Děti do 12 let:25 Kč
Cena permanentky:600 Kč (pro členy fanclubu 400 Kč)
Jiří Rada