HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
16.11.2009 | Jiří Rada | A-tým

Pelhřimov míří do hlavního města na Kobru


Úterní státní svátek bude opět patřit hokeji. Pelhřimovští hokejisté během tří dnů sehrají již druhé utkání, a to druhé na ledě soupěře. Konkrétně na ledě pražské Kobry, která se nyní nachází na šesté příčce s jednadvaceti body. Pelhřimovští budou určitě bojovat s únavou z těžkého nedělního utkání proti Žďáru nad Sázavou, ale s Kobrou mají pozitivní bilanci, na kterou by rádi navázali. Úvodní buly tohoto utkání bude vhozena v úterý 17.11. v 18 hodin. Změnu stavu můžete sledovat ZDE.

Tento článek patří k zápasu KOB - PEL 1:4

Kobra má výsledky jako na houpačce. Poslední dvě utkání ale prohrála. V předposledním utkání padla v prodloužení Benešovem a v minulém kole podlehla Nymburku 0:4.

Nejproduktivnějším útočníkem pražské Kobry je David Bárta s dvanácti body (5+7). Nejlepším obránce, co se kanadských bodů týče je Václav Pazourek se třemi brankami a jednou asistencí. Branku Pražanů střeží Tomáš Kalčík s průměrem kolem 3,5 obdržených branek na zápas.

„Uvidíme, jak na tom budeme se sílama a také hlavně s kádrem. Je to úterý, přesto doufám, že Česnek s Vrdlovcem přijedou a brodský trenér si je normálně ve středu vezme na zápas. S jihlavskýma hráčema nevím. Sobotní zápas hráli na šest obránců. Uvidíme, jestli Kašpara uvolní. Byl by samozřejmě rád, kdyby jo. Jestli nastane pravý opak, tak budeme muset hrát na pět obránců. To utkání musíme odehrát s tím, co budeme mít k dispozici“, řekl k nadcházejícímu utkání hlavní trenér Pavel Zmrhal.

Zápasy 16. kola – úterý 17. listopadu

SKLH Žďár nad Sázavou - KLH Vajgar Jindřichův Hradec
HC Trutnov - HC Benešov
NED Hockey Nymburk - TJ SC Kolín
HC Kobra Praha - Spartak Pelhřimov

Jiří Rada