HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
10.10.2009 | Jiří Rada | A-tým

Hráči Spartaku pocestují do Kutné Hory


Pelhřimovský Spartak již v neděli odehraje svůj 8. zápas a jeho soupeřem budou Sršni z Kutné Hory. Kutná Hora po roční pauze opět hraje II. ligu a z šesti zápasů vyhráli pouhé dva. Sršni z Kutné Hory mají na svém kontě šest bodů a jsou v tabulce před pelhřimovským Spartakem. Kutnohorský dres obléká bývalý hráč Spartaku Petr Krpálek a před sezónou tým z města stříbra posílil havlíčkobrodský útočník Radim Křišťan. Tým hodně spoléhá na trio Adamec, Prachař a Králíček, ale ani jeden se ještě letos netrefil. Utkání začíná v neděli od 18 hodin v Kutné Hoře.
AKTUALIZOVÁNO

Tento článek patří k zápasu KUT - PEL 3:2

Pelhřimovští hokejisté by rádi v neděli navázali na svůj skvělý výkon z domácího utkání proti Trutnovu a rádi by domů přivezli konečně plný počet bodů. Kádr doplní havlíčkobrodští Jan Česnek, Daniel Vrdlovec a jihlavský bek Adam Rašner. Utkání odchytá stejně jako předešlé zápasy Pavel Míča. Již potvrzena je i výpomoc obránce Jana Kašpara z jihlavské Dukly.

Předpokládná sestava Kutné Hory: Malý - Kadlec, Florian - Hemský, Beránek, Bláha - Veselý, Heřmanský - Prachař, Adamec, Kraučuk - Janata, Krpálek - Kralíček, Nakládal, Křišťan

Ostatní zápasy 8. kola:

HC Benešov      NED Hockey Nymburk	 
HC Kobra Praha	IHC KOMTERM Písek	
HC Trutnov	KLH Vajgar Jindřichův Hradec	
TJ SC Kolín	HC ZVVZ Milevsko
 
Jiří Rada