HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
22.04.2008 | Kamil Vaněk - Deník | A-tým

Marek Anderle čeká na schůzku s manažerem


Klíčový hráč loňské sezony Marek Anderle není rozhodnut, zda i nadále pokračovat v klubu. „S manažerem Alešem Kučerou jsme se dohodli, že se sejdeme, ale zatím k tomu nedošlo. Proto nemohu říci nic bližšího,“ tvrdí nejproduktivnější hráč týmu minulého ročníku II. ligy.

Jste jedním z hráčů, nad jejichž dalším působením v klubu visí otazník. Budete hrát v příští sezoně za Pelhřimov, či nikoliv?

S Alešem (míněno Kučerou – pozn. aut.) jsem hovořil zhruba před dvěmi týdny. Po telefonu jsme si řekli, že se sejdeme osobně a pohovoříme si. Pro mě je tahle schůzka dost důležitá, od ní se bude vše odvíjet. Zatím jsme se ale nesešli, proto nemohu říci, zda bud v klubu v příští sezoně působit.

Vaše výsledky v kanadském bodování neušly pozornosti jiných klubů. Můžete potvrdit zájem konkurence?

Z II. ligy mě oslovil ještě jeden klub. V této fázi není důležité blíže specifikovat, o který se jedná. Chci říci ale, že je vše v tuto chvíli otevřené. Opravdu klíčová pro mé rozhodování bude schůzka s Alešem Kučerou.

Dá se v tuto chvíli alespoň procentuelně odhadnout, do jaké míry je pravděpodobné, že i v příští sezoně budete hájit pelhřimovské barvy?

Musím opět říci, že to je věc osobního rozhovoru. Nevím, jaké má klub plány, jak je na tom finančně, s jakými hráči se už domluvil. Zajímají mě pochopitelně i cíle týmu pro nadcházející sezonu. Je tu prostě dost věcí, které si musíme říci. Proto by bylo zavádějící, kdybych byť jen procentuelně naznačil tak či onak.

Kamil Vaněk - Deník