HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
22.11.2022 | Klub | Mládež

Akce Týden hokeje přilákala nové bruslaře


V úterý 22.11. 2022 se konala na zimním stadionu v Pelhřimově akce Pojď hrát hokej. Akci zahájil předseda spolku HC Lední medvědi Pelhřimov pan Radek Procházka, který přítomné seznámil s chodem klubu. Poté se představil i Libor Bezděk, coby trenér nejmenších hokejistů a zároveň hlavní trenér mládeže (trenér do malých klubů ČSLH). Pro děti byla připravena rozcvička a krátké protažení. Po vzájemné rozpravě s rodiči přišla na řadu akce na ledě, kde se děti poprvé seznamovaly s ledem za asistence hráčů z pelhřimovského A-týmu a dalších mládežnických trenérů. Tato akce se již konala pod záštitou Ledních medvědů poosmé a znovu přilákala nové děti se zájmem o tento sport. Pevně věříme, že se s mnohými uvidíme i při školičkách bruslení, neboť ohlasy byly pouze kladné a jsme rádi, že můžeme malým sportovcům nabídnout tento nádherný sport. Na ledě se prohánělo cca 43 dětí, z toho 28 vyplnilo přihlášku a odneslo si domů malé dárečky.

Kdo však nestihl tuto akci, nemusí zoufat. Zájemci o hokej totiž mají v Pelhřimově i jiné varianty. Rodiče mohou sehnat kontakty zde na webových stránkách. Najdou tady spojení na trenéra první a druhé třídy Libora Bezděka. Kontakty najdou v sekci „Realizační týmy“. Rodiče mohou kdykoli zavolat, či sem rovnou přijít. Nemusí mít s sebou vůbec nic, protože vše jim bude zapůjčeno. Stačí se jen ozvat a přijít na zimní stadion.

Také děkujeme všem rodičům a trenérům za jejich pomoc při organizaci této akce a v neposlední řadě malým sportovcům, bez kterých by to nemělo smysl.

Klub