HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
06.10.2022 | Pavel Blažek | A-tým

Poutníci míří na led Náměště nad Oslavou


Krajská liga Vysočiny má o následujícím víkendu na programu již 6.kolo. Poutníci cestují na led soupeře, konkrétně do Náměště nad Oslavou. Utkání se odehraje v sobotu 8.října a úvodní buly je naplánováno na 17 hodin.

Tento článek patří k zápasu NNO - HCP 3:6

TJ Náměšť nad Oslavou

Hokejisté Náměště nad Oslavou nezachytili vstup do aktuálního ročníku Krajské ligy. Po čtyřech odehraných duelech svítí na bodovém kontě Náměště nula. Nejprve si z Náměště nad Oslavou odvezli body hráči Velké Bíteše (4:7), následně Náměšť nad Oslavou schytala nepříjemný debakl na ledě Chotěboře (9:3). Ani poté žlutomodří nezabrali a doma podlehli rezervě Velkého Meziříčí (3:5). A poslední zápas odehráli hokejisté Náměště nad Oslavou na ledě Telče, kde si Náměšť připsala porážku 5:1.

Kanadské bodování Náměště Nad Oslavou zatím opanuje obránce Lukáš Hort. Třebíčský odchovanec, který se v minulosti objevil i v dresu druholigového Žďáru nad Sázavou, zatím zaznamenal dva zásahy a čtyři asistence. Nejlepším střelcem týmu je pak se čtyřmi brankami Miroslav Bednář (4+0), který rovněž prošel mládežnickými výběry Třebíče.

V loňské sezóně došlo pouze na jediné utkání mezi Pelhřimovem a Náměští nad Oslavou. Poutníci si tehdy z Náměště odvezli přesvědčivé vítězství 6:0, na odvetu u Bělé však nedošlo, neboť hráči Náměště se nedostavili k utkání, které bylo nakonec kontumováno s výsledkem 5:0 pro Pelhřimov.

Poutníci jistě budou chtít navázat na poslední vítězná utkání a přivést z dalšího venkovního duelu všechny body do Pelhřimova. Motivací domácí Náměště nad Oslavou zase bude získat první body do tabulky Krajské ligy. Potvrdí Poutníci roli papírového favorita? To budeme vědět v sobotu krátce po sedmé hodině večerní.

Pavel Blažek