HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
11.09.2022 | atym | A-tým

NOVÝ ASISTENT TRENÉRA A-TÝMU


Pohyb v kádru A-týmu HC Pelhřimov. Pelhřimov získává novou posilu do trenérského a realizačního týmu. Do Pelhřimova se po roce a půl po působení v českobudějovickém hokeji vrací do svého mateřského klubu Adam Vylíčil, bohužel již ne v pozici hráče, ale jako pravá ruka nového hlavního trenéra Oldy Válka. Adam tak doplní trenérské trio - Válek, Humeš, Lukašík. Jsme rádi, že se nám podařilo s Adamem dohodnout a můžeme přivítat tak dalšího odchovance pelhřimovského hokeje zpět mezi nás.

1. Adame po krátké odmlce se zase vracíš do mateřského klubu ale ne jako hráč ale jako asistent Oldy Válka, jak se těšíš na spolupráci s takovou legendou? 

Na spolupráci se těším. Olda je persona českého hokeje. Má mnoho zkušeností ze své bohaté hráčské kariéry a zároveň je fajn chlap.

2. S jakým cílem se do Pelhřimova vracíš? 

Můj cíl je, aby všechny hokej bavil. Vytvořit příjemný prostředí v šatně, tak aby hráči rádi chodili do šatny a užívali si hokej. Zároveň, aby jsme hráli hezký atraktivní hokej pro fanoušky. Doufám, že budou chodit v hojném počtu a budou nás podporovat jako tomu vždy bylo.

3. Těšíš se opět na pelhřimovské fanoušky a za kluky do kabiny?

Tak hlavní důvod proč se vracím, tak jsou kluci v šatně. Vždy zde byla dobrá parta. Na Pelhřimov mám hezké vzpomínky jak na spoluhráče, tak i na fanoušky, kteří byli úžasný.


atym