HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
15.10.2021 | Pavel Blažek | A-tým

Poutníci na svém ledě přivítají Ledeč nad Sázavou


Šesté kolo má o nadcházejícím víkendu na programu Krajská liga Vysočiny. Poutníci se opět představí doma, tentokrát jako soupeř přijede mužstvo Ledče nad Sázavou. Utkání se odehraje v sobotu 16.října a úvodní buly je naplánováno na tradiční čas, 17 hodin.

Tento článek patří k zápasu HCP - LNS 6:2

HC Ledeč nad Sázavou

Soupeř pelhřimovských hokejistů v probíhající sezóně odehrál zatím pouze čtveřici utkání, jelikož úvodní duel sezóny s Velkou Bíteší musel být odložen. Ledečtí tedy začali sezónu na ledě Chotěboře a domácí favorit se s hosty příliš nemazal, na konto Ledče putovala prohra 2:13. Ale již o týden později si Ledeč napravila reputaci, když v domácím prostředí deklasovala Náměšť nad Oslavou 10:1. Na tuto výhru pak navázali svěřenci trenéra Bernarda i v Humpolci, kde brala Ledeč dva body za výhru 3:2 po prodloužení. Dobrou formu pak Ledečtí potvrdili v zatím posledním zápase, když nezaváhali v domácím prostředí proti rezervě Velkého Meziříčí, které na Horácko odjelo s porážkou 2:6. Zlepšené výkony v posledních duelech tedy řadí hokejisty z Ledče nad Sázavou na dostřel vedoucí skupince favoritů celé soutěže. Z pátého místa ztrácí Ledeč nad Sázavou čtyři body na dosud bezchybný Pelhřimov, který má sice stejný počet odehraných zápasů, ale Poutníci si již škrtli plánovanou pauzu, která na hokejisty Ledče ještě čeká.

Pozici nejproduktivnějšího hráče Ledče nad Sázavou aktuálně drží Dominik Skotar se čtyřmi přesnými zásahy a navrch třemi asistencemi. Na záda mu dýchají Vít křesťan (4+2) a Jakub Krajíček (3+3).

Poutníci opět po dvou týdnech sehrají utkání v domácím prostředí. Budou opět bojovat před svými fanoušky a jistě budou chtít protáhnout sezónní neporazitelnost. Podaří se v krátké době zdolat dalšího soupeře od řeky Sázavy nebo si body do tabulky odveze soupeř? To zjistíme již tuto sobotu po devatenácté hodině.

Pokud se nebudete moci osobně dostavit na pelhřimovský zimní stadion, můžete sledovat zápas díky podrobnému textovému online přenosu prostřednictvím následujícího odkazu:

https://www.onlajny.com/match/index/date/2021-10-16/id/352635

Pavel Blažek