HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
30.01.2008 | Kamil Vaněk - Deník | A-tým

Prostředník opět vybídl Digrina ke skórování


Kdo viděl zápasy ve Slaném a doma s Roudnicí musel při prvním gólu Spartaku poznat kopírák. Tomáš Prostředník kolmou přihrávkou zařídil brejk pro Marka Digrina, mladý bek se ukázal ještě při druhé trefě Pelhřimova.

Tento článek patří k zápasu PEL - ROU 11:5

S Markem jste zopakovali akci z minulého zápasu, takže je na místě otázka, zda to trénujete?

Vůbec ne. Viděl jsem Digiho, jak tam šel ze střídačky a dobře si našel volný prostor, takže jsem mu tam poslal přihrávku. Nicméně už jsme se o tom bavili, Markovi jsem říkal, ať to takhle zkouší častěji, už jen kvůli tomu, že je dostatečně rychlý.

Dá se tedy alespoň hovořit o tom, že jsou kolmé přihrávky vaší specialitou?

To se tak nedá říci. Teď mi dvě ve dvou po sobě jdoucích zápasech vyšly. Je to ale spíš náhoda, i když se to snažím zkoušet.

Dlouho jste byl sedmým obráncem, poslední dobou čas, který strávíte na ledě, narůstá. Myslíte, že vám pomohl prvoligový start mateřský Hradec Králové?

Určitě. Byl to pro mě nový impulz, nakoplo mě to. Nebyl to ale jenom samotný zápas, pomohly mi i tréninky v Hradci Králové. Jsem na tom teď lépe psychicky, mám lepší náladu.

Dnes jsme viděli hodně bláznivý zápas. Jedenáct gólů jste dali, ale pět dostali. Jste spokojen?

Předvedli jsme skvělý výkon směrem dopředu. Tam to bylo super, ale nechali jsme se až příliš unést hrou. Doplatila na to hra v defenzívě, tam nám to dnes skřípalo.

Kamil Vaněk - Deník