HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
05.02.2016 | Tomáš Bečka | A-tým

Lední medvědi pomáhají


Členové pelhřimovského klubu na začátku února prokázali, že hokej a bruslení spojuje lidi. Trenéři Jan Dvořák a Adam Vylíčil si totiž vymezili čas, aby si společně s dětmi z praktické školy zabruslili. A tato akce se skutečně vyvedla. Pro všechny účastníky se jednalo a příjemně strávený čas, což dokazuje i další naplánované bruslení, které se uskuteční 23. února.

Na únorové bruslení se děti z praktické školy obzvlášť těšily. Čekala je totiž „ ochutnávka“ tréninku hokejistů pod vedením trenérů p. J. Dvořáka a p. A. Vylíčila . Některé děti se teprve učily na bruslích pohybovat, ti šikovnější už zkusily náročnější cvičení obratnosti, postřehy, rychlosti a spolupráce v týmu. Z bruslení všichni odcházeli příjemně unavení, ale nadšení. Velmi se těšíme na další lekci 23. února, na které nám páni trenéři ochotně přislíbili pomoc.

Oběma trenérům patří velký dík za to, že vyšli naší prosbě vstříc a věnují se našim dětem ve svém volném čase. Jsme rádi, že stále existují lidé, kteří jsou ochotni obětavě pomáhat při práci s handciapovanými dětmi.

Děkujeme HC Lední Medvědi!

Základní škola Komenského Pelhřimov 1326

Tomáš Bečka