HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
07.10.2012 | Tomáš Bečka | Mládež

Prvňáci obsadili doma druhé místo


Další turnaj mají za sebou hokejisté první třídy. Uplynulou sobotu hostili na domácím ledě Jihlavu, Tábor a Jindřichův Hradec. Svěřenci trenérského dua Simandl - Padělek nestačili jen na jihlavskou Duklu, čímž obsadili na domácím šampionátu stříbrnou pozici.

Hrálo se následujícím systémem. Každý s každým, přičemž čas zápasu byl 3 x 10 minut hrubého času. Výsledek každé třetiny se počítal zvlášť, když za vítězství dostali hokejisté dva body a za remízu jeden. Po zápasu následovali samostatné nájezdy, ke kterým se postavili všichni hráči. Za výhru v dovednostní soutěži se přičetl na konto mužstva taktéž jeden bod.

Pro většinu dětí z mužstva Pelhřimova to byl jejich úplně první turnaj, takže umístění na druhé pozici je skvělý výsledek. Všichni hráči převedli pěkný výkon, stejně jako gólman Marek Beran, pro kterého to byla premiéra v brance Pelhřimova,“ uvedl trenér Petr Simandl.

Zápasy Spartaku Pelhřimov:

Spartak Pelhřimov – Jihlava 1:2, 1:5, 1:3, nájezdy vyhrála Jihlava

Branky: Simandlová (2), Coufal

Spartak Pelhřimov - Tábor 2:2, 3:2, 3:2, nájezdy vyhrál Tábor

Branky: Coufal (3), Hájek (2), Pospíšil, Samek, Simandlová

Spartak Pelhřimov - Jindřichův Hradec 2:0, 3:0, 1:1, nájezdy vyhrál Pelhřimov

Sestava Spartaku Pelhřimov:

Marek Beran, Patrik Svoboda - Jaroslav Samek, Filip Hájek, Kevin Coufal, Václav Pospíšil, David Račan, Kryštof Maršák, Jan Zábrana, Robert Váňa, Štěpán Petrů, Pavel Simandl, Aleš Vaněček, David Přibyl, Zuzana Simandlová

Konečné umístění:

1. Jihlava
2. Pelhřimov
3. Tábor
4. Jindřichův Hradec

Tomáš Bečka