HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
08.05.2012 | Tomáš Bečka | Mládež

Nejmladší hokejisté se začínají připravovat na další sezónu


První květnový víkend byl pro malé hokejisty ve znamení prvního soustředění před nadcházející sezónou. Své tréninkové centrum rozbalili v Pacově a tečkou za tímto víkendem udělala atletická soutěž některých hokejistů s ostatními závodníky. Dle slov trenéra Simandla se celá akce povedla a hokejisté se postupně zlepšovali v některých dovednostech.

O tomto víkendu se malí hokejisté první, druhé a třetí třídy zúčastnily v rámci letní hokejové přípravy atletického soustředění v Pacově. Svěřenci trenéra Simandla zde zábavnou formou zlepšovali své kondiční a koordinační dovednosti. V neděli dopoledne se někteří z nich zapojili i do probíhajících oblastních atletických závodů. Jmenovitě se jednalo o Petra Hrdličku, Pavla Zábranu, Lukáše Novotného, Pavla Puldu, Martina Bartošku, Maxe Machovského, Kevina Coufala a Zuzanu Simandlovou. „S potěšením mohu konstatovat, že se naše děti mezi ostatními závodníky neztratily a dosáhly i na medailová umístění,“ pochvaloval si kouč Simandl.

Celkově se soutěžilo ve čtyřech disciplínách, a to v běhu na 50 metrů, skoku do dálky, hodu do dálky a běhu žebříkem. Mimo soutěž si pak účastníci mohli vyzkoušet i štafetu. Jednotlivé soutěže byly bodovány a po sečtení bodů se mezi chlapci umístil na bronzové pozici Pavel Zábrana a stejné místo mezi děvčaty obsadila Zuzana Simandlová. „Víkendové soustředění se velmi vydařilo, a tak bych rád poděkoval všem zúčastněným i rodičům za jejich přístup a podporu,“ vzkázal nakonec trenér Petr Simandl.

Tomáš Bečka