HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
20.09.2011 | Jiří Rada | A-tým

Spartak přivítá na svém ledě žďárské Plameny


Již ve středu 21. září přivítají pelhřimovští hokejisté na svém ledě regionálního rivala ze Žďáru nad Sázavou. Výsledky Spartaku jsou zatím v této sezoně stoprocentní a navíc v derby s Plameny mají poprvé obléct pelhřimovský dres kanadský útočník Workman a obránce Pour. Neváhejte a přijďte od 18 hodin podpořit své hokejisty v bitvě o Vysočinu.

Tento článek patří k zápasu PEL - ZNS 4:6

Pikantnější utkání z kraje sezóny si snad žádný příznivec druholigového hokeje na Vysočině nemohl přát. Na pelhřimovském ledě se střetnou dva odvěcí rivalové, kteří si pokaždé nic nedarují zadarmo. Letošní první soutěžní střetnutí navíc nabídne pelhřimovským fanouškům představení posil, které poprvé obléknou dres Spartaku. Jedná se o téměř dvoumetrového kanadského útočníka Joela Workmana a obránce Josefa Poura, kterého zdobí dobrá pověst ze svého posledního angažmá v Uničově.

Ovšem ani soupeř ze Žďáru nad Sázavou nezůstává pozadu. Před posledním utkáním s Trutnovem doplnil kádr šikovný útočník Ondřej Ježek, který se na Bouchalkách představil již na konci loňské sezóny z Písku. Mimo stálých opor mužstva kolem trenéra Kuchyni našel své nové působiště ve Žďáře nad Sázavou obránce Pavel Staněk, jenž své kvality uplatňoval v první lize v dresu jihlavské Dukly, ovšem v současné době figuruje na týmové marodce. Z krajského města se k Plamenům také přesunul šikovný útočník Jiří Man, který pro Pelhřimov téměř vždy představuje nebezpečí. Co se týče brankoviště, tak Plameny získali z Kutné Hory Tomáše Linharta, jenomže ve dvou ze tří zápasů dostal příležitost odchovanec žďárského hokeje Jiří Sláma. Na marodce je mimo Staňka také Dítě, Vránek či Dobiáš, tudíž jejich start v utkání je nejistý.

Klobása s nápojem pro permanentkáře ZDARMA

Občerstvení zdarma lze uplatnit pouze v bufetu na straně hlavního vchodu a to po předložení permanentní vstupenky.
Jiří Rada