HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
18.10.2019 | Pavel Blažek | A-tým

Rytíři z Hluboké míří na pelhřimovský led


Další hrací kolo má o nadcházejícím víkendu na programu Krajská hokejová liga. V rámci 5. kola přivítají dosud stoprocentní Poutníci na svém ledě Rytíře z Hluboké nad Vltavou, kteří v dosavadním průběhu soutěže nebodovali. Přijďte podpořit Poutníky v souboji s jistě houževnatým soupeřem, utkání se odehraje v sobotu 19.října a úvodní buly bude vhozeno v 17 hodin.

Tento článek patří k zápasu HCP - HLU 10:2

TJ Hluboká nad Vltavou Knights

Rytíři z Hluboké nad Vltavou jsou pravidelnými účastníky jihočeské Krajské ligy. Loňský ročník zastihl Hlubokou ve značné pohodě, neboť po základní části patřila Rytířům čtvrtá příčka, o kterou se hokejisté z Hluboké dělili se Strakonicemi a Veselým nad Lužnicí, zásluhou horších vzájemných zápasů neskončili Rytíři na vyšší pozici. V následném play-off si Hluboká poradila ve čtvrtfinále s Milevskem a poté padla s Veselým nad Lužnicí. Do průběhu této série výrazně promluvilo počasí, neboť Rytíři hrají domácí zápasy na otevřeném kluzišti a nevyzpytatelné jarní počasí vykonalo své - pro nevyhovující kvalitu ledu byl domácí zápas semifinále s Lokomotivou kontumován ve prospěch soupeře, který tak postoupil do finále Krajské ligy bez boje.

Letošní ročník však Rytíři bodově tápou. Ze čtyř duelů parta trenéra Šulisty nevyválčila jediný bod. Všechny zápasy v této sezóně odehrála Hluboká na hřištích soupeřů. Nejprve Rytíři narazili na Lokomotivu Veselí nad Lužnicí, které na jejím ledě podlehli přesvědčivě 3:9. V Humpolci pak Hluboká padla nejtěsnějším rozdílem (2:3) a následně nezískali Rytíři body ani na ledě Strakonic (3:6). V posledním duelu se střetla Hluboká s jindřichohradeckým Vajgarem a duel do té doby bezbodových týmů skončil vítězstvím Vajgaru 5:3.

Další zápasy 5.kola Krajské ligy:

HC Strakonice - HC Vajgar Jindřichův Hradec

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí - HC Slavoj Český Krumlov

Sokol Radomyšl - HC Milevsko 2010

HC Vimperk - Spartak Soběslav

HC Božetice - Jiskra Humpolec

Pavel Blažek