HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
29.08.2018 | Ladislav Pospíchal | A-tým

Medvědi se poprvé představí na domácím ledě, do Pelhřimova zavítají Moravské Budějovice


Fanynky a fanoušci Ledních Medvědů se konečně dočkali! 24. 2. 2018 to je datum, kdy příznivci Pelhřimova viděli své hokejisty naposledy a 30. 8. 2018 je datum, kdy je v akci mohou vidět znova. V pátém přípravném zápase Pelhřimov hostí HC Moravské Budějovice 2005 a budou chtít odčinit porážku z minulého týdne, kdy v Třebíči ve vyrovnaném utkání podlehli svému soupeři 3:5.

HC Lední Medvědi Pelhřimov

Ze čtyř přípravných zápasů se Medvědi radovali jednou, a to v Táboře. V úterý odehráli hokejisté Pelhřimova zápas v brodské Kotlině, kde prohrávali v polovině utkání již 2:5, ale dokázali se vrátit do zápasu dvěma trefami v rozmezí dvou minut. Ve třetí třetině Havlíčkův Brod udeřil v přesilové hře a v závěru zápasu do prázdné branky pečetil skóre Martin Nepokoj na konečných 7:4 pro Bruslaře.

HC Moravské Budějovice 2005

Žihadla mají za sebou pět přípravných zápasů. V prvních třech se z výhry neradovali, postupně podlehli Kopřivnici, Táboru i Hodonínu, ale následující dva zápasy vyhráli. Nejprve v již zmiňovaném utkání proti Pelhřimovu a v úterý si také poradili s Táborem, který porazili 4:2. Vítěznou branku si připsal Tomáš Pelikán. Moravské Budějovice vede zkušený lodivod Augustin Žák, který se i v této sezóně může spolehnout na Petera Puchera st., Ladislava Rytnauera nebo Romana Mikeše. Naopak ztrátou pro Žihadla bude jistě odchod produktivního obránce Romana Čermáka, který po sezóně odešel do prvoligové Třebíče. Branku Moravských Budějovic střeží pro fanoušky Medvědů jistě známý Dominik Svoboda společně s Janem Čápem.

Sestavy z posledního zápasu

HC Lední Medvědi Pelhřimov

Holík (Holata) – Pospíchal, Slabý, Krtek, Srnský, Kohút, D. Kasalý (C) – Adam, Heinrich, Mejzlík (A), Kadlec, Plachý, Votápek, Martin Hadrava (A), Marek Hadrava, F. Kasalý

HC Moravské Budějovice 2005

Čáp (Vacek) – Peroutka, Pelikán, Kabelka, Kadela, Kliment, Wasserbauer – Rytnauer, Krutiš, Horký, Pucher st., Mikeš, Juráň, Lupač, Bulín, Hačecký, Sobotka

Přijďte se podívat na první zápas Medvědů v Pelhřimově. Úvodní buly je naplánováno na čtvrtek v 18:15.

Ladislav Pospíchal