HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
27.08.2018 | Ladislav Pospíchal | A-tým

Lední Medvědi k dalšímu přípravnému zápasu zajíždí na led Havlíčkova Brodu


Svěřence trenéra Marka Melenovského čeká čtvrté přípravné utkání z celkových sedmi, tentokráte hráči Pelhřimova odcestují do nedalekého Havlíčkova Brodu. Utkání je naplánováno na úterý 28. 8. 2018 od 18 hodin. Hráči Pelhřimova budou chtít zcela jistě navázat na poslední zápas v Táboře, kde Medvědi vyhráli 3:2.

Pelhřimov má za sebou první tři zápasy, které odehrál ve třech dnech. První zápas „trojboje“ hráli Medvědi proti Táboru, v zápase prohrávali již 1:4, ale dokázali zápas zremizovat a v prodloužení byli šťastnější kohouti z Tábora. O den později hráči jeli do Třebíče, kde se utkali s Moravskými Budějovicemi, ve vyrovnaném zápase jim podlehli 5:3. Spravit chuť si družina Medvědů dokázala ve čtvrtek v Táboře, kde vyhrála 3:2. Vítěznou branku si připsal Tomáš Kohút.


BK Havlíčkův Brod

Hokejistům z Havlíčkova Brodu to zatím v přípravě šlape. Z osmi zápasů hráči pod vedením nového trenéra Jiřího Čelanského nestačili pouze v minulém zápase na Hodonín, kterému podlehli na nájezdy po přestřelce 6:7. Hattrickem se v zápase zaskvěl Patrik Přidal. Jinak Bruslaři potvrzují svojí kvalitu, doma si poradili například s Táborem 7:3, s Opavou 2:1 nebo se Žďárem nad Sázavou 5:3.


Kádr Havlíčkova Brodu

Pro Bruslaře bude citelnou ztrátou jistě odchod Lukáše Endála do Českých Budějovic, který minulou sezónu nastřílel 44 branek a na dalších 46 nahrál. Kromě odchodu Lukáše Endála příliš změn v kabině Havlíčkova Brodu nenajdeme. Branku by i nadále měl střežit Čeněk Novák, v obraně je velmi produktivní Tomáš Semrád a v útoku duo Miroslav Třetina společně s Patrikem Přidalem.

Úvodní buly čtvrtého přátelského zápasu Pelhřimova v Havlíčkově Brodě je naplánováno na úterý 27. 8. 2018 v 18:00, přijeďte podpořit Medvědy přímo do Kotliny.

Ladislav Pospíchal