HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
24.11.2017 | Rudolf Zukal | Mládež

Nejmenší Medvědi se ukázali na domácím turnaji


V neděli 19. října proběhl na ZS v Pelhřimově svazový turnaj nejmenších kategorií ročníku 2010 a mladší, který pořádal domácí oddíl HC Lední medvědi Pelhřimov. Turnaj proběhl za účasti mužstev SK Horácká Slavia Třebíč „A“ a „B“, BK Zubři Bystřice nad Perštejnem, Jiskra Humpolec, HC Ledeč nad Sázavou a domácích Medvědů.

Po celou dobu turnaje byla vidět na malých hokejistech jejich šikovnost, zápal pro hokej a hlavně jejich radost z předvedených výkonů.

Pro všechny hokejisty byly na závěr turnaje připraveny medaile a slavnostní vyhlášení, kterého se ujal předseda klubu Radek Procházka, jenž poděkoval všem zúčastněním týmům a zejména hráčům za předvedené výkony, neboť bylo na všech vidět jejich nadšení pro hru, které převládá nad konečnými výsledky a tím udělali radost nejen trenérům, ale i všem přítomným.

Medaile malým hokejistům předali zastupitelka Kraje Vysočina paní Bohunka Kobrlová a zastupitel města Pelhřimov pan Pavel Hájek, kteří poděkovali všem hokejistům za předvedenou hru a popřáli další úspěchy do hokejového života.

Za podpory:

Rudolf Zukal