HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
30.08.2017 | Tomáš Bečka | Mládež

Havlíčkův Brod vítězem turnaje O pohár ředitele krajského úřadu


Ve dnech 25. až 27. srpna hostil pelhřimovský zimní stadion turnaj O putovní pohár ředitele krajského úřadu kraje Vysočina. Od pátku do neděle poměřili své síly mladší žáci ročníku 2006, mezi nimiž nechyběl tým Ledních Medvědů. V konkurenci dalších mužstev však medvědí letka obsadila poslední šesté místo. Z vítězství v turnaji se radovalo družstvo Havlíčkova Brodu.

HC Černošice, HC Ledeč nad Sázavou, Šachtar Soligorsk, Rytíři Kladno, BK Havlíčkův Brod a Lední Medvědi Pelhřimov. Těchto šest celků se tento víkend střetlo o pohár ředitele krajského úřadu kraje Vysočina, který zaštítil právě samotný ředitel pan Mgr. Zdeněk Kadlec.

V pátek se odehrál pouze jediný zápas, a to duel mezi běloruským Soligorskem a Kladnem, ve kterém Rytíři zvítězili 3:0. V sobotu a v neděli se pokaždé odehrálo sedm zápasů. Nejsuverénněji si vedli Bruslaři z Havlíčkova Brodu, kteří postupně porazili Ledeč (10:1), Černošice (5:1), Pelhřimov (17:0) a nakonec Kladno (5:1).

Naopak Lední Medvíďata nezastihl tento turnaj v nejlepší formě. Na úvod prohrála se Soligorskem 2:9, s Ledčí poté 2:13. Nejvyrovnanější partii odehrála proti Kladnu, když Pelhřimovští podlehli Rytířům 5:7. V závěrečném střetnutí pak nestačili na Černošice (0:5).

Turnaj tak bez ztráty jediného bodu opanoval Havlíčkův Brod. Za ním skončilo Kladno a bronzovou medaili si odvezl Šachtar Soligorsk. Za čtvrtými Černošicemi následovala Ledeč nad Sázavou a Lední Medvědi Pelhřimov.

Průběh turnaje:

Pátek 25.8

Soligorsk – Kladno 0:3

Sobota 26.8.

Pelhřimov – Soligorsk 2:9

Havlíčkův Brod – Ledeč 10:1

Černošice – Kladno 2:4

Soligorsk –Havlíčkův Brod 1:4

Pelhřimov – Ledeč 3:12

Havlíčkův Brod – Černošice 5:1

Ledeč – Kladno 1:10

Neděle 27.8.

Pelhřimov – Kladno 5:7

Černošice –Soligorsk 3:8

Havlíčkův Brod – Pelhřimov 17:0

Soligorsk – Ledeč 10:3

Pelhřimov – Černošice 0:5

Havlíčkův Brod – Kladno 3:1

Černošice – Ledeč 6:3

Konečné pořadí:

1. BK Havlíčkův Brod

2. Rytíři Kladno

3. Šachtar Soligorsk

4. HC Černošice

5. HC Ledeč nad Sázavou

6. HC Lední Medvědi Pelhřimov

Tomáš Bečka