HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
24.05.2017 | Tisková zpráva | A-tým

Příjemný večer udělal radost dětem ze Senožat


Dne 20. května se v prostorách pacovské sokolovny uskutečnila akce s názvem Lední medvědi dětem. Jejím primárním cílem bylo vybrat co nejvíce peněz na vybudování dílen pro pracovní činnosti v Dětském domově Senožaty.

K poslechu hrálo pražské hudební těleso Big Band Biskupská, vedené dirigentem Michalem Tolknerem a doplněné o sólistky Ester Kubátovou, Kateřinou Tošnarovou a vzácného hosta pana Františka Zahradníčka, sólistu opery Národního divadla, jež hrálo světově známé ale i české jazzové a swingové skladby. Jednotlivá pásma skladeb prokládal moderátor Pavel Hájek zajímavými rozhovory se vzácnými hosty a patrony akce. Mohli jsme se tak dozvědět spoustu zajímavého např. od starosty města Pacova a velkého fanouška hokejového sportu pana Ing. Lukáše Vlčka, patronky akce a celé spolupráce mezi Ledními medvědy a Dětským domovem paní Mgr. Bohumily Kobrlové, paní poslankyně Ing. Zuzany Šánové, náměstka jihlavského primátora a velkého podporovatele Dukly Jihlava pana Ing. Jaromíra Kaliny, zástupce hlavního sponzora pelhřimovského hokeje pana Zdeňka Havla a nemohl chybět ani manažer Ledních medvědů pan Aleš Kučera.

Zlatým hřebem večera byla dražba hraného dresu českého brankáře Petra Mrázka, hájícího barvy zámořského klubu Detroit Red Wings, podepsaného všemi hráči základní sestavy rudých křídel. V napjaté atmosféře se částka za dres vyšplhala na úctyhodných 33 tisíc korun. Majitelem vzácného hokejového suvenýru se nakonec stal pan Jaromír Bláha.

Celá akce proběhla v přátelské atmosféře, doplněné krásnými melodiemi, a je jisté, že tímto večerem spolupráce mezi HC Lední medvědi Pelhřimov a DD Senožaty rozhodně nekončí.

Záznam celého večera budete moci zhlédnout na internetové televizi www.i-vysocina.cz a to ve dnech 26.,27. a 28. května.

Tisková zpráva