HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
04.03.2015 | Jiří Rada | A-tým

Medvědi zdolali Jablonec a série se stěhuje do Pelhřimova

Neskutečné. Tak jednoduše lze shrnout dnešní utkání na malém kluzišti v Jablonci nad Nisou. Pelhřimovská medvědí smečka dokázala porazit jablonecké Vlky a prodloužit si tím sezónu minimálně o jeden zápas, který se bude hrát v pátek 6. března od 18:00 na pelhřimovském zimním stadionu. Do sestavy Pelhřimova se vrátil Richard Adam a také nastoupil i Martin Hadrava, ale v průběhu zápasu se zranil Adam Šidák. Medvědi však potvrdili neskutečnou soudržnost a bojovnost a svéhou soupeře dokázali přetlačit i ve třinácti hráčích. Série se tak stěhuje zpět do Pelhřimova.

Jablonec nad Nisou
ZS Jablonec nad Nisou
04.03.2015
18:00
1:4
(0:0, 1:2, 0:2)
Pelhřimov
Branky a nahrávky: 37. Pilař (Tondr, Šulc) – 23. Kopic (Kasalý Dominik), 36. Mečiar, 42. Kopic (Kubát). 60. Votápek (Kadlec).

JAB: Stejskal (Bouška) – Petrmichl, Pilař, Čechura, Pavlů, Zeman, Abraham, Šulc, Bříška, Tondr, Mulač, Brokeš, Frk, Pulec, Peřina, Homolka, Šír, Glos

PEL: Čekal (Vajner) – Kasalý Dominik, Mečiar, Šidák, Adam, Kasalý Filip, Hadrava Marek, Kubát. Tolkner, Kadlec, Hadrava Martin, Kopic, Beneš, Votápek

Ohlasy po utkání

Jan Dvořák (asistent trenéra Pelhřimova): Vůbec nevím co k tomu dnes říci. Kluci odehráli další neskutečný zápas. Ve třinácti lidech odjezdili naplno celých šedesát minut a pro výhru by udělali dnes vyloženě cokoliv. Naše hra se odvíjela od bezchybného Čekyho až po neskutečnou obětavost všech hráčů. Utkání jsme opět dohrávali ve dvanácti lidech, protože nedohrál Adam Šidák, ale kluky to nepotopilo a naopak ještě více chtěli uspět. Jablonec hrál dost v křeči a my toho dokázali znamenitě využít. V pátek nás čeká další zápas doma a ten si chceme užít. Co bude dál, to se ještě uvidí..