HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
21.12.2014 | Tomáš Bečka | A-tým

Černý víkend. Pelhřimovští se vracejí z Jablonce s debaklem.

Po včerejší prohře s Děčínem se vydali pelhřimovští Medvědi na led Vlků do Jablonce nad Nisou. Pro oba celky se jednalo o první vzájemné měření sil po loňské osmifinálové bitvě, kterou Pelhřimovští vyhráli 3:2 na zápasy. Jenže na severu Čech se hokejistům z Vysočiny nedaří, což potvrdili i tentokrát. Již po úvodní třetině prohrávala Padělkova družina 0:2, když se za domácí prosadili Nevyhoštěný s Šulcem. Druhá dvacetiminutovka přinesla gólovou smršť. Domácí se již probojovali ke čtyřbrankovému vedení. Ale trefy Beneše a Mečiara vrátili Medvědy do hry. V polovině základní hrací doby zvýšil na 5:2 Bříska, ovšem na něj reagoval svým druhým gólem v zápase Tomáš Mečiar. Jenže to bylo ze strany hostů vše. Jablonec vstřelil v poslední části další tři góly a Lední Medvědi tak odjíždějí s prohrou 3:8, což je zatím nejvyšší prohra sezony.

Jablonec nad Nisou

21.12.2014
18:00
8:3
(2:0, 3:3, 3:0)
Pelhřimov
Branky a nahrávky: 18. Nevyhoštěný (Brokeš, Čechura), 19. Šulc, 28. Tondr (Bříška, Šulc), 28. Pavlů, 30. Bříška (Tondr), 43. Peřina (Zeman, Homolka), 44. Petrmichl (Tondr), 49. Bříška (Pilař) – 28. Beneš (Rašner), 29. Mečiar (Třetina, Votápek), 35. Třetina (Votápek, Tolkner).

JAB: Stejskal (Bouška) – Petrmichl, Pilař, Čechura, Pavlů, Zeman, Abraham – Šulc, Bříška, Tondr, Mulač, Brokeš, Nevyhoštěný, Frk, Homolka, Pulec, Žďárský, Šír, Peřina

PEL: Vajner – Kasalý D., Mečiar, Rašner, Bezděk – Beneš, Kopic, Votápek, Třetina, Hadrava, Kadlec, Kasalý F., Tolkner

Tomáš Bečka