HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
04.10.2019 | Pavel Blažek | A-tým

Poutníky čeká cesta na písecký led


Již třetí hrací kolo má o nadcházejícím víkendu na programu Krajská hokejová liga. Pelhřimovští hokejisté zatím proplouvají soutěží bez bodové ztráty a tuto bilanci budou chtít potvrdit i na píseckém ledě, kde je v sobotu 5.října čeká souboj s Radomyšlí. Úvodní buly bude vhozeno netradičně v 19:20.

Tento článek patří k zápasu RAD - HCP 4:6

TJ Sokol Radomyšl

Tým Sokola Radomyšl hraje své domácí zápasy v písecké aréně, přestože geograficky blíž jsou sousední Strakonice. Červenožlutí jsou v posledních letech pravidelnými účastníky Krajské ligy jižních Čech. Nejvýše za poslední roky byla Radomyšl na pěkném 3.místě ligové tabulky v ročníku 2017/2018, se stejným počtem bodů jako Český Krumlov. Loňský ročník ale znamenal pokles tabulkou a hokejisté Radomyšli obsadili po základní části 11.místo v třináctičlenném pelotonu. 

V aktuálním ročníku zapsali červenožlutí jedno vítězství a jednu porážku. Nejprve v duelu sousedních celků nestačila Radomyšl v divoké přestřelce na Strakonice (5:8), aby následující víkend přišlo cenné vítězství z ledu jindřichohradeckého Vajgaru (3:2). V průběžné tabulce tedy patří Radomyšli sedmé místo.

Pavel Blažek