HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
21.09.2019 | Pavel Blažek | A-tým

Pelhřimovský celek čeká na úvod sezóny cesta do Milevska


Přípravné období před letošní sezónou je u konce a pelhřimovské hokejisty čeká první klání o body do tabulky Krajského přeboru. Úvodním soupeřem hráčů s poutníkem na hrudi bude celek Božetic, který hraje své domácí zápasy v Milevsku - a právě na tomto ledě se v neděli 22.září duel obou soupeřů uskuteční. Úvodní buly bude vhozeno v 17 hodin.

Tento článek patří k zápasu BOZ - HCP 1:9

TJ Božetice

Božetické Plameny patřily v nedávné minulosti mezi tradiční celky, jenž hrály Krajskou ligu jižních Čech. Plameny tuto soutěž v minulosti třikrát vyhrály a v roce 2010 tým z Božetic získal právo startu ve 2.lize, licenci však přenechal nově vzniklému týmu HC Milevsko 2010. Poslední čtyři sezóny nastupovaly Plameny ve středočeském krajském přeboru.

Loňská sezóna

Ročník 2018/2019 nezastihl božetické Plameny v dobré pohodě. Z dvaceti duelů Božetice zvítězily sedmkrát, přičemž nejlépe si Plameny vedly na přelomu listopadu a prosince 2018, kdy zvítězily čtyřikrát v řadě. Hráčům Božetic se dařilo sbírat body především v "domácím" prostředí, kde zvítězili šestkrát z celkových loňských sedmi výher. Celkově zakončily Plameny ročník 2018/2019 na sedmém místě osmičlenné tabulky s celkovým skóre 77:122.

Pavel Blažek