HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
21.12.2018 | Tomáš Bečka | A-tým

Poslední zápas roku 2018. Medvědi se střetnou s Kopřivnicí


Další zkouška ohněm čeká pelhřimovské hokejisty v sobotu 22. prosince. V posledním utkání nejen před Vánocemi, ale v celém kalendářním roce 2018, se Bezděkovi svěřenci vydají na led Kopřivnice, která ve východní skupině okupuje čtvrté místo. Duel startuje v 17.00 hodin.

Tento článek patří k zápasu KOP - PEL 8:2

Tatra Kopřivnice se po čtyřiadvaceti zápasech nachází na čtvrté pozici se ziskem osmatřiceti bodů. Cenný skalp si Kopřivničtí připsali v minulém kole, když porazili silný Hodonín na jeho ledě 4:3. Výhra nad Drtiči přispěla k posunu v tabulce poté, co Kopřivnice podlehla David Servisu, proti kterému nastoupila ve značně okleštěné sestavě a s několika juniory, neboť tým z východní skupiny trápila viróza.

Pelhřimov nečeká mezi mantinely kopřivnického celku lehká práce, neboť mužstvo nedaleko Nového Jičína v této sezoně zatím z deseti domácích zápasů ztratilo pouze sedm bodů. A naopak Pelhřimov je, co se týče venkovních zápasů, na samém chvostu své tabulky, protože z dvanácti pokusů vytěžilo pouhých šest bodů s hrozivým skóre 32:63.

Prosincová vítězství nad Orlovou a Pískem ovšem vlilo pelhřimovským hráčům do žil novou energii, se kterou k sobotnímu utkání taktéž odjedou. Pakliže David Servis prohraje svůj zápas ve Valašském Meziříčí a Bezděkův celek urve jakoukoli výhru, posunou se Medvědi právě před Servismany na páté místo tabulky. Zápas startuje v 17.00 hodin.

Tomáš Bečka