HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
10.07.2018 | Daniel Lhotský | A-tým

Medvědy čeká celkem sedm přípravných utkání


Donedávna to vypadalo, že Pelhřimov kvůli zásahu místostarosty Kocha do zaběhlého systému dělení hodin na zimním stadionu odehraje všechna přípravná utkání na ledě soupeřů. Týmu se nakonec podařilo získat prostor na dvě přípravná utkání, dohromady jich svěřenci trenéra Melenovského odehrají sedm.

Medvědi zahájí 21.srpna sérii přípravných utkání třídenním zápasovým maratonem. Nejdříve se v úterý 21. srpna od 18 hodin utkají na Horáckém zimním stadionu v Jihlavě s rivalem z Tábora, poté ve středu 22. srpna odcestují do Třebíče, kde vyzvou Moravské Budějovice, a celou sérii zakončí 23. srpna na ledě Tábora.

V posledním prázdninovém týmu se v úterý 28. srpna střetnou Lední Medvědi venku s Havlíčkovým Brodem a ve čtvrtek 30. srpna doma přivítají Moravské Budějovice.  Začátek tohoto utkání však bude v 18:15 a odehraje se bez klsického rozbruslení, neboť to rozdělení ledové plochy neumožňuje z důvodu pronájmu ledu pro tréninkové účely. V úterý 4. záři změří na Bouchalkách svěřenci trenéra Melenovského síly se Žďárskými Plameny a celou přípravu uzavřou v pátek 7. září domácím zápasem s nedalekým Humpolcem.

Pelhřimov už hlásí první změny v sestavě. Už na jaře ohlásil konec hráčské kariéry bývalý kapitán Pelhřimova Jiří Kubát. První posilou Ledních Medvědů je devatenáctiletý gólman Martin Holík. Brankář, který v minulé sezóně chytal v dresu Komety Brno, by měl pravidelně nastupovat za Pelhřimov. Dále bude působit jako třetí gólman Znojemských Orlů.

foto zdroj: hc-kometa.cz

Daniel Lhotský