HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
15.08.2017 | Klub | A-tým

Předprodej permanentek zahájen!


Předsezónní příprava běží v plném proudu a ani vedení Ledních Medvědů nezahálí. Pelhřimovský hokejový klub si připravil pro své příznivce novinku v podobě věrnostní karty Lyoness, kterou svým fanouškům nabízí v klubovém designu zcela ZDARMA. Ptáte se, k čemu Vám bude? Odpověď je jednoduchá. Ušetří Vám peníze a ještě podpoříte svůj oblíbený klub!

Ušetři s klubovou kartou

Věrnostní karta Lyoness Vám přináší spoustu výhod a to téměř po celém světě. Díky klubové kartě můžete využívat slevy u obchodníků zapojených v síti Lyoness a od letošní sezóny tak i přímo u HC Lední Medvědi Pelhřimov. Pro držitele klubové karty bude po zakoupení vstupenky na hokejové utkání načtena sleva ve výši 2%. Při zakoupení permanentky na celou sezónu bude tato sleva načtena jednorázově při nákupu. Klubovou kartu Lyoness si můžete vyzvednout při každém domácím utkání v prostorách pokladen a její vydání je zcela ZDARMA!

Věrnostní kartu ovšem nemusíte využívat pouze při vstupu na hokejová utkání. V současné době je v Pelhřimově registrováno téměř 40 obchodníků, kteří kartu Lyoness akceptují. Na seznam obchodníků se můžete podívat zde, kde naleznete i další obchodníky v celé ČR.

Cena vstupného se nemění

V sezóně 2017/2018 odehrají Lední Medvědi na svém domácím stadionu celkem 18 zápasů, přičemž cena vstupenky na jednotlivé utkání je 50,- Kč. Výrazně však ušetříte nákupem permanentní vstupenky zahrnující všech osmnáct domácích zápasů. Pokud jste členy Fanclubu, za tuto permanentku zaplatíte 600,- Kč a ušetříte tak celých 300,- Kč a vstup na jedno utkání Vás tak bude stát necelých 34 Kč. Pro ostatní je cena 800,- Kč. Ještě více však můžete ušetřit v kombinaci s již zmiňovanou klubovou kartou Lyoness. Vstupné na přípravná utkání bude 40,- Kč.

Předprodej permanentek

Předprodej permanentek bude zahájen dne 22. srpna při přípravném utkání a následně na každém dalším přípravném utkání v prostorách pod časomírou. Objednávat také můžete elektronicky na adrese marketing@hokejpelhrimov.cz.

Klub