HC LEDNÍ MEDVĚDI PELHŘIMOV
22.10.2016 | Klub | A-tým

Cílení likvidace Medvědů, nebo lež v podání místostarosty Kocha?


Dne 21. září se konalo řádné zasedání zastupitelstva města Pelhřimov, na které měl jít materiál ke schválení týkající se dotace pro mládež HC Lední medvědi Pelhřimov na částku 210 tisíc korun, tak jak přislíbil a vypočítal místostarosta Koch na jednání dne 22. srpna se zástupci klubu. Tuto dohodu však na veřejném zastupitelstvu města Pelhřimov zapřel a do materiálů ke schválení předložil zastupitelům částku pouze 106 tisíc korun. V následné diskuzi odmítl jakoukoliv dohodu se zástupci klubu. Nyní Vám přinášíme úryvek z audionahrávky pořízené při jednání zástupců klubu a pana místostarosty Kocha. K porovnání přidáváme i záznam ze zasedání zastupitelstva města. Každý si nyní může udělat svůj obrázek o současné situaci a o tendenčním chování místostarosty Kocha – zvoleného za KDU-ČSL. Jedná se pouze o ztrátu paměti, nebo cílenou lež?

Zde si můžete poslechnout uryvky z audionahrávky pořízené z již zmiňovaného jednání mezi zástupci Ledních Medvědů a místostarosty Kochem a Medem.


Pro porovnání přikládáme i videozáznam z veřejného zasedání zastupitelstva města Pelhřimova:

Zasedání zastupitelstva města Pelhřimov 21.9.2016

V čase 01:51:00 začíná projednávání bodu č. 22 - Rozdělení dotace

Na dotaz zastupitele strany Změna pro Pelhřimov pana Hájka odpověděl místostarosta Koch následovně: "Na otázku, zda jsem přislíbil konkrétní částku 226 tisíc je odpověď jednoduchá. Nepřislíbil. Tím jsem odpověděl i na druhou otázku, proč jsem tak neučinil." Přesně v tomto duchu se vedou veškeré diskuze mezi Ledními Medvědy a místostarostou Kochem. Myslíte, že je to korektní, nebo je snad místostarosta Koch pouhý lhář? O tom si musí udělat obrázek každý sám...

Klub